Nieuwtjes vanuit de bestuurskamer

laatste nieuwsDinsdag, 21 Februari 2012

Naar aanleiding van de bestuursvergadering van gisterenavond vind je hier enkele beslissingen en praktische mededelingen:

·        Leden die hun lidgeld nog niet betaald hebben en wensen lid te blijven van onze club, gelieve  het bedrag van € 25,00 over te maken op de rekening van de club (enkel voor de leden in het 1-jarig systeem)

·         Breng ook je lidmaatschap bij de bond in orde

·         Wie gaat er op 1 juli mee naar de Vlaamse Ardennen voor de Ronde van Vlaanderen dagtocht, graag een seintje aan de voorzitter, omwille van de praktische regelingen i.v.m. vervoer van materiaal en leden.

·         Het bestuur is gestart met het dossier  “Sponsering”

·         Ook het dossier “Kledij 2013-2014-2015” is opgestart

·         Zijn jullie bereid een kleine bijdrage te leveren voor het boek over 40 jaar Zeevogels?

·         Het bestuur stemt ermee in dat groep B in de maand maart om 9.00u start aan de markt, voor de andere leden veranderd er niets. Vanaf 1 april start groep B ook om 8.30u

·         Is A-plus dood en begraven? A-plus zal niet meer rijden in de vorm van vorig jaar, wel wordt de mogelijkheid geboden na de traditionele bevoorradings- en plaspauze met een groepje aan een hogere snelheid de rest van de rit af te werken.

·         Bij groep A wordt indien het parcours het toelaat tijdens de rit, een stuk vrije snelheid ingelast

·         Baankapiteins voor het seizoen zijn:  Geert Dobbels,  Marc Willaert, Ralph Claessens, Marcel Demarest, Guy Dujardin, Frederik Deneef en Ives Loockx . Andere leden nemen tijdens de ritten ook hun verantwoordelijkheid.

·         Ook dit seizoen zal je ten laatste op vrijdagavond een mailtje krijgen met  de gps track van de geplande ritten, deze zal je dan ook op de website kunnen terugvinden.

·         We snakken naar goed weer en het begin van het seizoen.

·         Ingelogde leden kunnen hieronder reageren op bovenstaande nieuwtjes

Sportieve groeten,

Ives