Ritten van dit Weekend

15 maart 2019

Zaterdag fietsen we de Zandvoorderit, een rit van 67 km

De A en B groep vertrekken om 8h30’ de C’s om 9h.

Hierbij de link naar deze rit: https://ridewithgps.com/trips/13413266

Vertrekrichting: Markt,Driftweg volgen tot Breeweg in Bredene,dan links…

 

Je kan ook een rally naar keuze fietsen zoals bijvoorbeeld de Omloop van Vlaanderen in Gent,meer info hier:http://www.omloopvanvlaanderencyclo.be/nl/

Keuze uit 82,113 of 149 km

 

Zondag fietsen we de Moerbruggerit ,deze is 68 km lang.

De A en B groep vertrekken om 8h30’ de C’s om 9h.

Hierbij de link naar deze rit: https://ridewithgps.com/trips/8477657

Vertrekrichting: Markt,rechts Stationsstraat,dan links Bredeweg volgen tot aan Vijfwege…

 

 

Wie deelneemt aan een rally dient binnen de week zijn deelnamebewijs te bezorgen aan één van de bestuursleden.

Nog even dit, er zijn leden waarvoor het niet zo duidelijk is , hoe men in een week maximaal 2 punten kan verdienen!: ik zet de artikels uit ons algemeen reglement die hier over gaan even op een rijtje;. Heb je dan nog vragen contacteer dan gerust iemand van het bestuur.

Art.2 :Onze club kent volgende kampioenschappen met bijbehorende trofee:

Algemeen kampioen wordt het lid dat aan het grootste aantal ritten heeft deelgenomen op de zaterdagen, woensdagen en zondagen, men kan maximaal 2 punten per week verdienen.......

.....

Art. 15 : Voor een geldige zaterdag of woensdagrit neemt u deel aan de rit die aan de Markt vertrekt  of neemt u deel aan een gepubliceerde rit uit het programma van één van de officiële wielerbonden,  in dit laatste geval bent u vrij in uw keuze van vertrektijd, afstand en route.

Art. 16 : Indien tijdens een zondagsrit het parcours verlaten wordt vooraleer het lokaal wordt bereikt, dan wordt er geen punt toegekend.

Art. 18 : Deelname en/of medewerking aan fietsactiviteiten in clubverband wordt verrekend als zondagspunt. Fietsactiviteiten die niet vooraf op het programma vermeldt staan, maar goedgekeurd werden door het bestuur, worden verrekend als zaterdagspunt/woensdagpunt.

Art. 20 : Indien bij ritten die starten aan de markt, bij slechte weersomstandigheden, beslist wordt door de deelnemers om niet te starten, dan wordt deze rit geannuleerd, en worden achteraf geen punten meer toegekend aan diegenen die nadien beslissen om de rit toch te rijden. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om de rit volledig uit te rijden dan wordt de rit door één van de aanwezige bestuursleden opgeschort en wordt er in voltallige groep (zonder opsplitsingen) terug huiswaarts gereden. De deelnemers krijgen wel een punt.

Art. 21 : De aanwezigheden worden steeds door één van de aanwezige bestuursleden genoteerd. Beslissingen inzake parcourswijzigingen of schorsing van de rit gebeuren eveneens door één van de bestuursleden

Het weer zal dit weekend nog meevallen! dus iedereen op post !

Het bestuur