Alleen fietsen is leuk, samen fietsen is nog veel leuker!

Fiets mee met de Zeevogels in een kameraadschappelijke sfeer in de wetenschap dat er voor je gezorgd wordt bij (technische) moeilijkheden.
Bovendien is het zo dat, hoe regelmatiger je fiets, hoe meer financiële voordelen je geniet.

Lid worden? Wat houdt dat concreet in?

• Het lidgeld bij WTC Zeevogels bedraagt 35 euro, te storten op rekening: BE62 9730 8389 8061

• Je bent verplicht om aan te sluiten bij de Vlaamse Wielrijdersbond: 32 euro voor het hele gezin. Zo ben jij en je familie verzekerd bij Ethias, en steeds veilig op pad, 24 op24, 7 dagen op 7.
    Afhankelijk van de ziekteverzekering waarbij je aangesloten bent kun je deze uitgave voor een deel terugkrijgen.
    Voorbeeld CM: https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/vakantie-en-vrije-tijd/sport/sportvereniging

• Indien je 67 euro (lidgeld WTC Zeevogels + lidgeld VWB) overschrijft dan zorgen wij voor de aansluiting bij de VWB.

Lid worden? Hoe doe ik dat concreet?

• Naam en voornaam.
  • Adres (straat, nr., postcode, gemeente) en voor 2de verblijvers: beide adressen.
  • Tel. en GSM en e-mail (privé)adres.
  • Van alle familieleden die op dit adres wonen indien nog niet aangesloten bij VWB:
  • Geboortedatum.
    • Rijksregisternummer, nodig voor de Ethias verzekering via Vlaamse Wielrijdersbond.

Leden worden gevraagd om de clubkledij (Vermarc) aan te schaffen. Minimaal een trui en broek.

De clubkledij wordt altijd gedragen tijdens toertochten en onze ritten.
Voor info en het bestellen van kledij kan je terecht bij onze materiaalmeester François Willaert: 0473 459922 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Een overzicht van de kledij met prijzen vind je in onderstaande Excel documenten:

Kledij heren
Kledij dames

Voordelen van het lidmaatschap

Dankzij de steun van onze vele sponsors, en de jaarlijkse organisatie van onze succesvolle VTT kunnen we als club onze leden heel wat bieden.
We maken ons zelf sterk dat, indien je regelmatig fietst, je meer van ons terugkrijgt, dan je zelf investeert.

Kostprijs lid Tussenkomst club
Kledij Je koopt ten minste een shirt en een broek, kostprijs 110 euro.  50 euro per seizoen*

* Bij minimaal 25 gereden ritten in desbetreffend seizoen
* De tussenkomst van de club kan nooit hoger zijn dan de investering door het lid