Onze nieuwe website staat online

1 augustus 2019

Een nieuwe maand brengt telkens weer enkele nieuwe regels en maatregelen met zich mee.
Zo is er voor het eerst een automatische schooltoeslag, kunnen ambtenaren flexibeler ouderschapsverlof opvragen en kan je een premie aanvragen als je thuisbatterijen hebt. Ten slotte mogen er in cafés nog maximaal 4 gokautomaten staan.

Ook bij de Zeevogels is er een grote verandering. Na 8 jaar namen we afscheid van onze oude website en lanceren we met trots de nieuwe. Deze zal naast de e-mail, de  WhatsApp-groep en de berichten aan de markt één van de kanalen zijn waarmee we jullie zullen informeren.

We hebben de website zo eenvoudig mogelijk gehouden. Zo zal je eenvoudig de laatste nieuwtjes kunnen lezen. Nieuwe leden kunnen alle informatie snel terugvinden. Ook onze sponsors krijgen een prominente rol, zij zorgen tenslotte voor munitie zodat we kunnen blijven schieten.

De tussenstanden van het kampioenschap kan je raadplegen onder het menu "leden".

Daarnaast vind je er:

• ons fietsreglement,
  • hoe je je kledij kan terugverdienen,
  • kan je er de ritten downloaden
  • vindt je er de bestuursleden terug.

Via de website kunnen de leden en niet-leden zich inschrijven onder de tab "Spinning" voor de spinning-sessies die van start zullen gaan begin oktober!

Alle informatie over onze Sylvester VTT zal hier gepost worden

Na onze talrijke activiteiten zullen hier foto's verschijnen. Redenen genoeg dus om regelmatig een kijkje te komen nemen!

Tot slot nog een dikke merci aan Werner, die deze website ontwikkelde en aan Billy die mee voor de inhoud zorgde!

Veel surfplezier,

Ives