ZEEVOGELREIS 2020

Ook volgend jaar gaan we met de zeevogels op fietsreis.

Wij hebben voor 2020 gekozen voor het middengebergte: Franse Vogezen.

Wij verblijven in Gérardmer in het familiehotel La Jamagne met 48 kamers en zijn restaurant la Table du Rouan, een kwaliteitskeuken volgens de Michelin gids.

Meer info over het hotel kan je hier terugvinden: http://www.jamagne.com/fr

Het hotel bevindt zich tussen het centrum van Gérardmer en het meer, waar het rustig wandelen of fietsen is.

Er zijn heel wat mooie uitstappen mogelijk in deze streek. Bijvoorbeeld Colmar, de Elzas, ligt op ongeveer 1 uur rijden met de wagen.

Voor het vervoer nemen we aan dat iedereen met eigen vervoer of carpool tot Gérardmer kan geraken. De afstand bedraagt ongeveer 560 km.

Ook partners (ook niet fietsers) van leden kunnen mee.

Kostprijs:

Wij wensen te benadrukken dat de kostprijs democratisch laag kan gehouden worden omdat onze club hier een aanzienlijke financiële bijdrage levert.

4 nachten in halfpension op basis van 2 personen per kamer:

285 euro/pp voor leden en

345 euro/pp voor niet leden.

Lunch (10 euro) en drank zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Periode: 5 dagen / 4 nachten. Wie interesse heeft: welke data past?

-        Kan enkel van woensdag 20 mei tot zondag 24 mei.

-        Kan enkel van donderdag 21 mei tot maandag 25 mei.

-        Kan in beide periodes.

Geïnteresseerden geven hun naam, voorkeurperiode en aantal personen door aan Geert Dobbels  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  uiterlijktegen woensdag 4 september 2019!

We kiezen voor de periode met het meeste geïnteresseerden. Daarna nemen wij een optie op een aantal kamers in dit hotel en in het najaar vragen wij om een voorschot te betalen.

Sportieve groeten,