Spinning - Frequently Asked Questions (FAQ)

Waar?

Sportveld Haneveld, De Haan. In de danszaal achteraan. (oude locatie fitness)

Wie?

Er is geen specifieke niveau -vereiste.
Afhankelijk van uw fysieke conditie kunt u de weerstand wat harder of zachter zetten. :)

Wanneer?

Maandag van 19u-20u
van 7 oktober 2019 tem eind maart 2020

Maandag van 20u-21u
van 7 oktober 2019 tem eind maart 2020

Woensdag van 19u-20u
van 9 oktober 2019 tem 1 april 2020

Zondag van 10u-11u
van 3 november 2019 tem eind maart 2020

Reservatie

Reservatie is om praktische redenen noodzakelijk.
Per sessie kunnen maximaal 12 deelnemers deelnemen.
Reserveren kan via deze website.

Reservatie gebeurt via het “first come, first serve” principe.

Praktisch

WTC Zeevogels werkt voor deze spinning –sessies samen met enkele ervaren instructeurs.
Zij leiden de spinning sessies.

In de nabijheid van de zaal zijn kleedruimtes en douches beschikbaar zonder meerprijs.

Annulatie

Er kan natuurlijk altijd iets tussenkomen waardoor je een gereserveerde spinning sessie alsnog niet kunt bijwonen.
U kunt via onze website uw gereserveerde spinningsbeurt annuleren tot 12u voor aanvang van de spinning -sessie.

Annuleert u te laat? Dan wordt de spinning -sessie alsnog aangerekend.

Kostprijs

7 euro per spinning -sessie.
Leden van WTC De Zeevogels krijgen 2 euro korting per lid per sessie.

Materiaal

De spinningfietsen, maar ook de andere infrastructuur zoals speciale vloerbekleding, spiegels,
tv –schermen, etc… dient als een “goed huisvader” gebruikt te worden.

Privacy

Uw gegevens worden louter bijgehouden voor de praktische organisatie van deze sessies en niet langer dan strikt noodzakelijk. Tenzij u hiertegen expliciet bezwaar hebt, kunnen tijdens spinning –sessies foto’s genomen worden en gepubliceerd, oa op onze Facebook –pagina.

Verzekering

Alle leden van WTC Zeevogels zijn via de “Vlaamse Wielrijdersbond” (of een ander bond) verzekerd voor lichamelijk letsel.
VZW WTC Zeevogels kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel of materiele schade aan de gehuurde infrastructuur.
Deelname aan deze spinning sessies impliceert een stilzwijgende instemming met deze bepaling.