Sponsors

Ook voor de komende 3 jaren kunnen we als club opnieuw rekenen op de steun van volgende lokale sponsors:

    

SINDS 1910 STAAT CHEZ MADELEINE TOT UW DIENST

Onze Chez Madeleine zorgt iedere keer voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Om onze Chez Madeleine-klanten de beste garantie te geven en een ruim en kwalitatief assortiment aan te bieden tegen de beste prijs, hebben we 20 jaar geleden een samenwerkingsakkoord gesloten met Delhaize-Ahold.

Elke dag opnieuw baten Tjorven en Jérémie Chez Madeleine uit met de focus op verse producten. Met veel expertise zoeken zij fruit en groenten voor u persoonlijk uit.

chezmadeleine.be

     

Grand Hotel Belle Vue

Zij creëerden voor u een uitgelezen oord om tot rust te komen in De Haan, de mooiste badplaats aan de Belgische kust. Het klassevol gerenoveerde hotel verenigt authentieke charme met hedendaagse luxe.

De gedegen opleiding van de uitbaters Petra en Didier,  hun jarenlange vakervaring en hun enthousiaste gedrevenheid staan garant voor een professionele benadering. In dit  familiehotel wordt u op een persoonlijke wijze ontvangen en met de best mogelijke zorgen omringd.

Hun inzet werd in juni 2010 beloond met het Q-label.

Zij verzorgen al enkele jaren ons nieuwjaarsontbijt

www.hotelbellevue.be

   

Aan de toren is al enkele jaren onze vaste stek. Na de zondagrit stoppen we er steevast en kan de nabespreking van de rit beginnen. Op het zonneterras achteraan is het zalig vertoeven. 

Bij Benny en zijn ouders kan je terecht voor alle gelegenheden: familiefeesten, communiefeesten, rouwmaaltijden, fietsgroepen, recepties, vergaderingen,....De binnenzaal biedt plaats aan 100 personen, het zuidgericht tuinterras biedt plaats aan 60 personen. Warme appeltaart, warme kriekentaart en pannenkoeken te verkrijgen bij een lekker kopje koffie. Diverse Ijscoupes. De kleine keuken serveert vnl. Spaghetti, Lasagne, Tagliatelli, Vispannetje, Croques, Kaas- en Garnaalkroketten,....

Kom er gerust eens genieten

   

Wilt u een gloednieuw en modern interieur? Mooi! Dobbels Kris heeft de modernste schildertechnieken onder de knie, en biedt u daarom ook de beste kwaliteit. Houdt u meer van een rustiek of klassiek interieur? Ook dan hebben zij voor u de perfecte oplossing, want in oude schildermethoden voelen zij zich méér dan thuis. Ziet u graag behang, of hebt een andere vorm van decoratiewerk in gedachten? Dat kan!

Kris is al jaren actief in deze sector, hjj leerde de stiel van vader op zoon. Het bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar! Hij heeft dan ook een pak ervaring in allerlei soorten schilderwerken. Hij staat erg op stipte afspraken, omdat dit voor hem de basis vormt voor kwalitatief werk en een hoge tevredenheidsgraad.

Kris Dobbels levert geen half werk: hij hecht belang aan élke stap in het proces. Want mooi schilderwerk zonder goede voorbereiding? Onmogelijk. Ook de afwerking mag u met een vergrootglas nakijken. Professioneel schilderen en behangen voor een zeer democratische prijs? Contacteer Kris Dobbels voor meer informatie of uw offerte!

krisdobbelsdecoratie.be

   

 

Hotel Internos in De Haan biedt u een aangenaam verblijf temidden van de natuur in misschien wel de mooiste badplaats van de Belgische kust. Hotel Internos is gelegen op 150m van het bos, strand en centrum. Hotel Internos beschikt over 15 kamers voorzien van alle komfort en 4 suites met kitchenette.

 

Restaurant Internos gelegen in het centrum van de idyllische badplaats De Haan is de verademing na een dagje strand of wandelen. Het à la carte restaurant biedt u een ruime keuze aan kleine gerechten, streekspecialiteiten en seizoenssuggesties. 

Reserveren kan op nr. 059 23 35 79

www.hotelinternos.be

 

   

Auttoo is een onafhankelijk autobedrijf dat naast nieuwe wagens ook jonge premium tweedehandswagens aanbiedt. We beschikken over een eigen uitgebreid gamma maar werken daarnaast ook samen met leveranciers in eigen land en Europa. Dat zorgt voor een korte levertermijn en interessante voorwaarden. Samen met u zoeken we de wagen die het beste bij u past. 

Voor het recente aanbod verwijzen we gaar naar hun website: www.auttoo.be

   

 ‘Your Home We Care’
is de missie die het Axius-team dagelijks wenst waar te maken; deze missie is gesteund op permanente beschikbaarheid, een eigen technische dienst, totale transparantie en digitale en juridische knowhow

KLANTGERICHT, 24/7/365

  • het AXIUS-team staat jaarvullend, en dat kunt u letterlijk nemen, ten dienste van mede-eigenaars, bewoners en leveranciers – ook bij pannes en schadegevallen buiten de kantooruren staan wij via onze nooddienst ter beschikking
  • binnen de kantooruren is ons team steeds bereikbaar via e-mail en telefoon – tijdens de openingsuren kunt u terecht in onze kantoren

Meer info: https://axius.be/

   

Bij David is het altijd fijn! Bieren wijnen en frisdranken worden perfect geserveerd, hij heeft zelfs twee pilsbieren van het vat, Jupiler en Stella, vooral de Leuvenaars en bierkenners onder de Zeevogels weten dat te appreciëren.

Na de woensdag en zaterdagrit wordt er bij David gestopt. 

David is een echte organisator, menig Hanenaar neemt speciaal verlof voor zijn Fin de Saison en de festiviteiten rond de koers!

't Pubtje vind je in de grotestraat 1 in De Haan

 

     

Immo Bellgium is een sponsor van het eerste uur, bij Immo-Belgium bouwen ze aan langetermijnrelaties, die hen  in staat stellen om persoonlijk, duidelijk en weloverwogen advies te geven over alle gebieden van onroerend goed in alle belangrijke markten. zij geloven dat persoonlijke interactie een cruciaal onderdeel is om ervoor te zorgen dat elke klant het best past bij het eigendom dat het beste bij zijn of haar behoeften aansluit, of het nu commercieel of residentieel is.

Om optimaal te kunnen voldoen aan de behoeften van onze diverse klantenkring, bestaat Immo-Belgium uit vier diensten: verkoop, verhuur, vakantieverhuur en beheer.

Met meer dan 35jaar ervaring en meer verbonden dan ooit heeft Immo-Belgium een ruim bestand van klanten over heel Belgie en omstreken.

   

Argenta Patrick Hollevoet De Haan

  • Missie: Argenta wil gezinnen en particulieren eenvoudig, eerlijk en dichtbij ondersteunen om hun financiële gezondheid te verzekeren.
  • Visie: Argenta wil de eerste bank-verzekeraar zijn voor gezinnen en particulieren die waarde hechten aan duurzaam financieel advies, zonder franje.

Argenta blijft trouw aan zijn basisfilosofie en kernwaarden: dichtbij, ondernemend, pragmatisch en eenvoudig.

Stationsstraat 3
8420 De Haan