Sponsors

Ook voor de komende 3 jaren kunnen we als club opnieuw rekenen op de steun van volgende lokale sponsors:

     Sportcafé "Bal Populair" in de sporthal van De Haan
     

Grand Hotel Belle Vue

Zij creëerden voor u een uitgelezen oord om tot rust te komen in De Haan, de mooiste badplaats aan de Belgische kust. Het klassevol gerenoveerde hotel verenigt authentieke charme met hedendaagse luxe.

De gedegen opleiding van de uitbaters Petra en Didier,  hun jarenlange vakervaring en hun enthousiaste gedrevenheid staan garant voor een professionele benadering. In dit  familiehotel wordt u op een persoonlijke wijze ontvangen en met de best mogelijke zorgen omringd.

Hun inzet werd in juni 2010 beloond met het Q-label.

Zij verzorgen al enkele jaren ons nieuwjaarsontbijt

www.hotelbellevue.be

     
   

Wilt u een gloednieuw en modern interieur? Mooi! Dobbels Kris heeft de modernste schildertechnieken onder de knie, en biedt u daarom ook de beste kwaliteit. Houdt u meer van een rustiek of klassiek interieur? Ook dan hebben zij voor u de perfecte oplossing, want in oude schildermethoden voelen zij zich méér dan thuis. Ziet u graag behang, of hebt een andere vorm van decoratiewerk in gedachten? Dat kan!

Kris is al jaren actief in deze sector, hjj leerde de stiel van vader op zoon. Het bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar! Hij heeft dan ook een pak ervaring in allerlei soorten schilderwerken. Hij staat erg op stipte afspraken, omdat dit voor hem de basis vormt voor kwalitatief werk en een hoge tevredenheidsgraad.

Kris Dobbels levert geen half werk: hij hecht belang aan élke stap in het proces. Want mooi schilderwerk zonder goede voorbereiding? Onmogelijk. Ook de afwerking mag u met een vergrootglas nakijken. Professioneel schilderen en behangen voor een zeer democratische prijs? Contacteer Kris Dobbels voor meer informatie of uw offerte!

krisdobbelsdecoratie.be